EXPLORE. TASTE. SHARE.

Physalis Hot Sauce

Physalis Hot Sauce

Ají de Uchuvas is een geweldige hete saus met physalis. Zoet en pittig en heel geschikt om in te dippen, vooral met Colombiaanse empenadas.

Ingrediënten

100 g physalis
100 g suiker
100 ml water
100 ml azijn
50 ml olijfolie
rode en groene pepers
1 tl zout

Bereidingswijze

  • 1
    Haal de lampionnetjes van de physalis en was ze. Snijd de pepers zeer fijn.

  • 2
    Doe de physalis samen met het water in de pan. Voeg de overige ingrediënten toe.

  • 3
    Zet de pan op het vuur en verwarm het geheel op gemiddelde warmte. Breng het aan de kook tot de saus indikt.

  • 4
    Laat de saus afkoelen en giet het in een pot met deksel. Je kunt de saus ongeveer een maand bewaren in de koelkast.

  • Lekkere exoten ontdekken..

    Onze producten

    Avocado

    Carambola

    Citroengras

    Drinkkokosnoot

    flespompoen

    Gember

    Granaatappel

    Groene asperges

    Haricots verts

    Kokosnoot

    Kumquats

    Limoen

    Mangistan

    Mango

    Nashipeer

    Papaya

    Passiefruit

    Physalis

    Pitahaya

    Peulen