Discovered inspiratie
Samen werelds genieten
Discovered producten
ontdek een nieuwe wereld
Discovered recepten
Zet eens wat nieuws op tafel
Previous slide
Next slide

Over Discovered

Discovered staat voor een breed assortiment van verrassende groenten en fruit. Wij zien het als een uitdaging om over de hele wereld producten te zoeken en te vinden waarmee we jou kunnen verrassen. We werken hierbij met leveranciers die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en evenals wij een passie hebben voor hun product. Vanzelfsprekend hanteren we hierbij de sterkste normen qua veiligheid en duurzaamheid.

Het is ons doel om jou optimaal te laten genieten van niet alledaagse groenten en fruit. Met Discovered producten willen we deze passie bij je in huis brengen. Wij nemen je mee in de wereld van onze producenten en laten je de afkomst ervaren en proeven. Wedden dat je het verschil proeft?!

Met recepten, tips en andere inspiratie zullen we je overtuigen van de veelzijdigheid van onze producten en laten zien dat ze erg makkelijk in gebruik zijn. In korte tijd zet je echt iets anders op tafel waarmee je jezelf en je gasten zeker zult verrassen. Onze groenten en fruit zijn ook nog eens een verantwoord tussendoortje voor elk moment van de dag voor jong en oud. Ben jij er klaar voor om de wereld samen met ons te ontdekken?

Discovered

Retail

Discovered is een kleurrijk consumentenmerk voor verrassende groenten en fruit. Discovered staat voor een kwalitatief hoogwaardig assortiment dat nauwkeurig geselecteerd is door onze experts en afkomstig is uit alle hoeken van de wereld. Wij zien het als een uitdaging om over de hele wereld producten te zoeken en te ontdekken waarmee we de consument kunnen verrassen. Wij zoeken hierbij naar leveranciers die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen en evenals wij een passie hebben voor hun product. Uiteraard heeft het realiseren van een toekomstbestendige keten voor onze partners prioriteit in alle activiteiten.

We zien het als onze taak om de consument de unieke smaak en vele toepassingsmogelijkheden van onze groenten en fruit te laten ervaren. Ook laten wij zien waar de producten vandaan komen zodat die zich even in een andere wereld waant.

Door middel van eigen marktonderzoek en jarenlange ervaring hebben wij een goed beeld van de consument dat wij graag inzetten om onze klanten te ondersteunen bij hun activiteiten. Mocht je enthousiast geworden zijn over onze passie en aanpak neem dan contact met ons op om te horen hoe we je kunnen helpen jouw schap en rendement hierop verder te verbeteren. Onze service houdt dus niet op bij de levering maar we helpen je ook met de verkoop.

Neem contact op met Farmhouse International

Wil je Discovered ook in jouw assortiment of heb je interesse in een gesprek? Neem dan contact op met Farmhouse!

Contactgegevens

0174 479 100