Verpakkingswijzer

Weggooien van onze met liefde geteelde producten en het gebruiken van onnodig verpakkingsmateriaal vinden wij (een) zonde! Daarom zoeken we altijd de perfecte balans tussen product en verpakking.

Jaarlijks leveren de Best Fresh bedrijven samen miljoenen kilo’s verse groenten en fruit, daar voelen we ons verantwoordelijk voor. Onze natuurproducten dragen bij aan de gezondheid van onze consumenten. Tijdens de hele reis in de keten, willen we dat onze producten kwalitatief goed zijn en blijven. We kiezen dus voor een duurzame verpakking die het product verrijkt, zodat we onze milieu-impact laag houden. Ons doel om producten maar één keer te verpakken, is alleen haalbaar als we betrokkenheid en transparantie creëren in de gehele keten. Door onze krachten te bundelen kunnen we samen een grote impact maken. De passie voor groente en fruit is tenslotte wat ons verbindt.

Meer weten over onze duurzame verpakkingsdoelstellingen? Kijk dan op deze pagina.

Gelukkig worden er steeds meer materiaalstromen goed gerecycled, en daar zetten wij ons ook hard voor in. Samen met jou kunnen we de cirkel van ons verpakkingsmateriaal rond maken. Als jij het verpakkingsmateriaal bij de juiste recyclestroom stopt dan help jij ons om onze circulaire ambities waar te maken! Dankjewel!

Papier

Alle verpakkingen of verpakkingselementen waar dit logo op staat mogen bij het oud papier worden weggegooid.

PLASTIC

Plastic: Alle verpakkingen of verpakkingselementen waar dit logo op staat mogen bij het kunststof verpakkingsafval worden weggegooid.

RESTAFVAL

Alle verpakkingen of verpakkingselementen waar dit logo op staat mogen bij het restafval worden weggegooid.