EXPLORE. TASTE. SHARE.

recepten

Producten

Producten
+ toon alles
Soort gerecht

Feestdagen

Gelegenheid

Periode

Seizoenen
+ toon alles

Een plant-based dieet staat bekend om zijn diverse voordelen. Het is niet alleen goed voor jouw welzijn, maar ook voor het milieu en het dierenwelzijn. Daarom leggen we bij onze recepten de nadruk op het gebruik van verse groenten en fruit, seizoensgebonden producten, vezelrijke granen en proteïnerijke peulvruchten. Deze plantaardige ingrediënten zitten boordevol essentiële voedingsstoffen die jouw lichaam voeden en ondersteunen.

Plant-based in een exotisch jasje

Waarom zou je vasthouden aan hetzelfde oude eetpatroon wanneer je ook kunt genieten van plant-based recepten? Ontdek heerlijke recepten met exotische groenten en fruit. Laat jouw smaakpapillen dansen van genot, ontdek exotische salades en laat je verrassen door zoete desserts die je doen smelten! We beloven je een unieke exotische ontdekkingsreis waarbij jouw smaakpapillen onze trouwe reisgenoten worden.

Plant-based recepten voor iedereen

Wie zegt dat plant-based eten alleen uit wortels en water bestaat? Vergeet alle vooroordelen over plant-based eten, want bij Discovered laten we je graag ontdekken hoe het ook anders kan. Plant-based eten benadrukt het koken met voornamelijk plantaardige voedingsmiddelen terwijl het dierlijke producten beperkt of volledig vermeden wordt. Het is belangrijk op te merken dat er verschillende gradaties zijn binnen een plant-based dieet, en sommige mensen kunnen ervoor kiezen om af en toe kleine hoeveelheden dierlijke producten te consumeren, terwijl anderen volledig plantaardig eten. Dit maakt dat plant-based eten voor iedereen is.

Aan de slag met plant-based recepten

Ben je klaar om de smaken van een plant-based gerecht te ontdekken? Blader door onze recepten, laat je inspireren door onze blog en start jouw plant-based avontuur op discovered.nl. Voor meer inspirerende content volg ons op social media.