Contact

Heb je een vraag over één van onze verrassende vruchten of groenten?
Wil je een tip of een recept met ons delen? Neem dan contact met ons op!

Volg Discovered op social media

Discovered

Contact Retail

Discovered is een merk van Farmhouse International. Wil je Discovered ook in jouw assortiment of heb je interesse in een gesprek? Neem dan contact op met Farmhouse!

Discovered is een innovatief consumentenmerk voor verrassende groenten en fruit. Discovered staat voor een kwalitatief hoogwaardig assortiment dat nauwkeurig geselecteerd is door onze experts en afkomstig is uit alle hoeken van de wereld. Wij zien het als een uitdaging om over de hele wereld producten te zoeken en te ontdekken waarmee we de consument kunnen verrassen. Wij zoeken hierbij naar leveranciers die aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen en evenals wij een passie hebben voor hun product. Uiteraard heeft het realiseren van een toekomstbestendige keten voor onze partners prioriteit in alle activiteiten.

We zien het als onze taak om de consument de unieke smaak en vele toepassingsmogelijkheden van deze verrassende groenten en fruit te laten ervaren. Ook laten wij zien waar de producten vandaan komen zodat die zich even in een andere wereld waant.

Door middel van eigen marktonderzoek en jarenlange ervaring hebben wij een goed beeld van de consument dat wij graag inzetten om onze klanten te ondersteunen bij hun activiteiten. Mocht je enthousiast geworden zijn over onze passie en aanpak neem dan contact met ons op om te horen hoe we je kunnen helpen jouw groenten- en fruitschap en rendement hierop verder te verbeteren. Onze service houdt dus niet op bij de levering maar we helpen je ook met de verkoop.