EXPLORE. TASTE. SHARE.

Gourmet Zoete-aardappelblokjes met rode ui en olijven

Gourmet Zoete-aardappelblokjes met rode ui en olijven

Bij de traditionele gourmet staat vooral vlees centraal. Door een aantal groenten toe te voegen, maak je de gourmet een stuk feestelijker en kun je gezonder genieten. Dit gerechtje met zoete aardappel heeft 4 ingrediënten, die samen voor een smaakexplosie zorgen.

Ingrediënten

400 gram zoete aardappelblokjes
1 kleine rode ui
2 el olijven
4 zongedroogde tomaten

Bereidingswijze

  • 1
    Voorbereiding: Schil de zoete aardappelen. Snijd in dunne plakjes, repen en tot slot in kleine blokjes. Je hoeft de aardappelen niet voor te koken als je ze klein snijdt. Eventueel voorbakken.

  • 2
    Gourmet: Bak de aardappelen in een beetje olie met rode ui. Voeg later de olijven en zongedroogde tomaat toe.

  • Lekkere exoten ontdekken..

    Onze producten

    Avocado

    Carambola

    Citroengras

    Drinkkokosnoot

    flespompoen

    Gember

    Granaatappel

    Groene asperges

    Haricots verts

    Kokosnoot

    Kumquats

    Limoen

    Mangistan

    Mango

    Nashipeer

    Papaya

    Passiefruit

    Physalis

    Pitahaya

    Peulen

    Pomelo

    Rambutan

    Sharonfruit

    Sugarsnaps

    Vijgen

    Zoete aardappel