EXPLORE. TASTE. SHARE.

Geitenkaassalade met mango, granaatappel en kumquatvinaigrette

Geitenkaassalade met mango, granaatappel en kumquatvinaigrette

Een heerlijke salade van geitenkaas met gekarameliseerde mango, granaatappel en vinaigrette van kumquats.

Ingrediënten

1 mango
100 gram suiker
Gemengde sla (Mesclun)
Plak geitenkaas
1 granaatappel

Vinaigrette:
1 eetlepel honing
5 kumquats
1 scheut olijfolie

Bereidingswijze

  • 1
    Schil de mango en snijd in partjes.

  • 2
    Maak van 2 eetlepels water en 100 gram suiker een karamel en "bak" daar de mango om en om in. Haal de peer bijtijds uit de pan en laat afkoelen.

  • 3
    Meng voor de vinaigrette de honing, het sap van de kumquats en een scheutolijfolie goed door elkaar.

  • 4
    Leg de sla op een grote plank, schenk de vinaigrette erover en leg de partjes mango erbij.

  • 5
    Verwarm de geitenkaas even in de oven en leg die op de salade. Snijd de granaatappel in tweeën en tik met een lepel de pitjes over de salade heen.

  • Lekkere exoten ontdekken..

    Onze producten

    Avocado

    Carambola

    Citroengras

    Drinkkokosnoot

    flespompoen

    Gember

    Granaatappel

    Groene asperges

    Haricots verts