1
Laat de tofu uitlekken en dep af met wat keukenpapier of een schone theedoek.
2
Snijd in blokjes of in welke vorm je wil.
3
Voeg de maïzena en gerookt paprikapoeder toe aan de tofu en mix goed.
4
Laat olie in een koekenpan goed heet worden en bak de tofu in ongeveer 10 tot 15 minuten krokant en zet opzij.
5
Versnipper de ui en hak de knoflook en gember fijn. Fruit ze in een ruime pan.
6
Snijd de bloemkool in roosjes en de paprika in strookjes. Voeg beiden toe aan de pan en bak ongeveer 5 minuten mee. Voeg alle kruiden toe en bak nogmaals 5 minuten.
7
Voeg vervolgens de kokosmelk en plantaardige melk toe en laat het geheel met deksel 20 minuten sudderen tot de bloemkool gaar is. Doe de tofu erbij en mix goed door.
8
Serveer met rijst en verse mangoblokjes. Enjoy!