Burrata met papaya, gepofte tomaatjes, peultjes en amandelen

De zachte burrata is een romige variant van de mozzarella. Traditioneel met plakken tomaat en basilicum maar wat mij betreft nóg lekkerder in combinatie met verse papaya, roergebakken peultjes en amandelpesto.
Amandelcake met banketbakkersroom, pitahaya en passiefruit

Amandelcake, daar maak je vrienden mee! Het romige van de banketbakkersroom met de amandelcake én de frisse smaak van pitahaya laat je glimlachen. De verse salie en passievrucht maakt het helemaal af.
Cheesecake met tropisch fruit en krokant filodeeg

Dit is een cheesecake met tropisch fruit welke bestaat uit losse componenten. Op je bord komen alle smaken en structuren bij elkaar. Het voordeel hiervan is dat de bereiding heel gemakkelijk is en het resultaat gegarandeerd goed. De roomkaas en de mango-passievruchtensaus kun je het best voorbereiden.
Zoete aardappelbrood met rozijnen en walnoten

Probeer eens deze heerlijke zoete aardappelbrood met rozijnen en walnoten. Als je van bananenbrood houdt, maak dan een keer deze heerlijke variatie van NON-popup met zoete aardappel!
feestelijke quiche van zoete aardappel en groene asperge

Deze overheerlijke feestelijke quiche met zoete aardappel en groene asperges kan eigenlijk altijd, maar speciaal met de feestdagen, staat dit gerecht super op tafel. Lekker als voorgerecht, bijgerecht of bij een feestelijke lunch. Wij aten onze vingers er bij op!
Parelhoen met zoete aardappelpuree en groene asperges

TV-kok Mathijs Vrieze maakte speciaal voor ons dit heerlijke gerecht voor een exotisch Kerstdiner: Parelhoen met zoete aardappelpuree en groene aspergetips. Geniet ervan!
Flespompoenrisotto met zalm, krokante korst en groene asperges

Een risotto maken is eenvoudiger dan je denkt. De stukjes flespompoen maakt dit smeuïge rijstgerecht nóg lekkerder. Geserveerd met beetgaar gebakken groene asperges en zalm met een krokante korst uit de oven. Variatietips: Je kunt de zalm ook vervangen door kipdijfilet of portobello (vega).
Toast met roomkaas, kumquats en pistachenoten

Een verrassend lunchgerecht met toast, roomkaas én kumquats. Een bijzondere romige combinatie met zoete, zure, bittere en kruidige smaken.
Minipavlova’s met kumquats en passiefruit

Een klassieke pavlova met een exotische twist!
Rosbiefsalade met physalis en truffeldressing

Deze salade heeft vele smaken: hartig, zoet en zuur. De oranje physalis bessen zorgen voor een verrassend smaakeffect. Heerlijk met rosbief voor met de lunch, of met carpaccio als voorgerecht.