Cheesecake met tropisch fruit en krokant filodeeg

Cheesecake met tropisch fruit

Dit is een cheesecake met tropisch fruit welke bestaat uit losse componenten. Op je bord komen alle smaken en structuren bij elkaar. Het voordeel hiervan is dat de bereiding heel gemakkelijk is en het resultaat gegarandeerd goed. De roomkaas en de mango-passievruchtensaus kun je het best voorbereiden.

Zoete aardappelbrood met rozijnen en walnoten

zoete aardappelbrood

Probeer eens deze heerlijke zoete aardappelbrood met rozijnen en walnoten. Als je van bananenbrood houdt, maak dan een keer deze heerlijke variatie van NON-popup met zoete aardappel!

feestelijke quiche van zoete aardappel en groene asperge

feestelijke quiche

Deze overheerlijke feestelijke quiche met zoete aardappel en groene asperges kan eigenlijk altijd, maar speciaal met de feestdagen, staat dit gerecht super op tafel. Lekker als voorgerecht, bijgerecht of bij een feestelijke lunch. Wij aten onze vingers er bij op!

Flespompoenrisotto met zalm, krokante korst en groene asperges

risotto flespompoen groene asperges

Een risotto maken is eenvoudiger dan je denkt. De stukjes flespompoen maakt dit smeuïge rijstgerecht nóg lekkerder. Geserveerd met beetgaar gebakken groene asperges en zalm met een krokante korst uit de oven. Variatietips: Je kunt de zalm ook vervangen door kipdijfilet of portobello (vega).

Rosbiefsalade met physalis en truffeldressing

Deze salade heeft vele smaken: hartig, zoet en zuur. De oranje physalis bessen zorgen voor een verrassend smaakeffect. Heerlijk met rosbief voor met de lunch, of met carpaccio als voorgerecht.