Romige mascarpone met verse vijgen en pitahaya

vijgenmascarpone

Een romig dessert met de zacht zoete smaak van verse vijgen waardoor de crème lichtroze kleurt. Heerlijk in combinatie met de pitahaya. De rozemarijn met honing zorgt voor een aangename twist.

Bœuf bourguignon met flespompoen

Bœuf bourguignon met flespompoen

Zacht gestoofd rundvlees, verrijkt met rode wijn. Een feestelijk gerecht voor bijzondere momenten. In goed gezelschap van groene asperges en flespompoen. De vegetarische optie is om het vlees te vervangen door aubergine.

Geroosterde groene asperges met zalmtartaar

zalmtartaar

Een kroontje van asperges. De bijzondere smaak van de papaya in dit gerecht is buitengewoon lekker. In combinatie met de romige nootachtige avocado is deze zalmtartaar een feestje om te eten.

Zoete aardappel casserole met macadamia en granaatappel

Casserole zoete aardappel

Dit is een variatie op de traditionele casserole van zoete aardappelen die in Amerika vaak tijdens de Feestdagen op tafel staat. Heerlijk als bijgerecht, maar deze is ook perfect als vegetarisch hoofdgerecht te serveren. De smaken zijn duidelijk winters, zoet en kruidig.

Cheesecake met tropisch fruit en krokant filodeeg

Cheesecake tropisch fruit

Dit is een cheesecake met tropisch fruit welke bestaat uit losse componenten. Op je bord komen alle smaken en structuren bij elkaar. Het voordeel hiervan is dat de bereiding heel gemakkelijk is en het resultaat gegarandeerd goed. De roomkaas en de mango-passievruchtensaus kun je het best voorbereiden.

Zoete aardappelschotel met avocadoroos

zoete aardappelschotel

Deze zoete aardappelschotel van TV-kok Mathijs Vrieze is eenvoudig om te maken, maar je maakt er een kleurrijke indruk mee. Zo mooi om de kleuren van de paarse en oranje zoete aardappel-plakjes te combineren in deze ovenschotel.

feestelijke quiche van zoete aardappel en groene asperge

feestelijke quiche

Deze overheerlijke feestelijke quiche met zoete aardappel en groene asperges kan eigenlijk altijd, maar speciaal met de feestdagen, staat dit gerecht super op tafel. Lekker als voorgerecht, bijgerecht of bij een feestelijke lunch. Wij aten onze vingers er bij op!