Zoete aardappel casserole met macadamia en granaatappel

Dit is een variatie op de traditionele casserole van zoete aardappelen die in Amerika vaak tijdens de Feestdagen op tafel staat. Heerlijk als bijgerecht, maar deze is ook perfect als vegetarisch hoofdgerecht te serveren. De smaken zijn duidelijk winters, zoet en kruidig.
Burrata met papaya, gepofte tomaatjes, peultjes en amandelen

De zachte burrata is een romige variant van de mozzarella. Traditioneel met plakken tomaat en basilicum maar wat mij betreft nóg lekkerder in combinatie met verse papaya, roergebakken peultjes en amandelpesto.
Amandelcake met banketbakkersroom, pitahaya en passiefruit

Amandelcake, daar maak je vrienden mee! Het romige van de banketbakkersroom met de amandelcake én de frisse smaak van pitahaya laat je glimlachen. De verse salie en passievrucht maakt het helemaal af.
Cheesecake met tropisch fruit en krokant filodeeg

Dit is een cheesecake met tropisch fruit welke bestaat uit losse componenten. Op je bord komen alle smaken en structuren bij elkaar. Het voordeel hiervan is dat de bereiding heel gemakkelijk is en het resultaat gegarandeerd goed. De roomkaas en de mango-passievruchtensaus kun je het best voorbereiden.
Zoete aardappelschotel met avocadoroos

Deze zoete aardappelschotel van TV-kok Mathijs Vrieze is eenvoudig om te maken, maar je maakt er een kleurrijke indruk mee. Zo mooi om de kleuren van de paarse en oranje zoete aardappel-plakjes te combineren in deze ovenschotel.
feestelijke quiche van zoete aardappel en groene asperge

Deze overheerlijke feestelijke quiche met zoete aardappel en groene asperges kan eigenlijk altijd, maar speciaal met de feestdagen, staat dit gerecht super op tafel. Lekker als voorgerecht, bijgerecht of bij een feestelijke lunch. Wij aten onze vingers er bij op!
Witte zoete aardappel uit de oven met brie en walnoten

Witte zoete aardappel uit de oven met brie en walnoten uit de oven! Dit gerecht past goed op bijvoorbeeld een luxe borrelplank, of als voor- of bijgerecht bij jouw Kerstdiner.
Hollandse zoete aardappel stamppot met andijvie en appel

Deze zoete aardappel stamppot met andijvie, gehaktbal en jus is een oerhollandse stamppot, maar met een twist. Door het gebruik van zoete aardappel en appel is dit stamppotje toch net even anders, met een unieke combinatie van smaken.
Parelhoen met zoete aardappelpuree en groene asperges

TV-kok Mathijs Vrieze maakte speciaal voor ons dit heerlijke gerecht voor een exotisch Kerstdiner: Parelhoen met zoete aardappelpuree en groene aspergetips. Geniet ervan!
Flespompoenrisotto met zalm, krokante korst en groene asperges

Een risotto maken is eenvoudiger dan je denkt. De stukjes flespompoen maakt dit smeuïge rijstgerecht nóg lekkerder. Geserveerd met beetgaar gebakken groene asperges en zalm met een krokante korst uit de oven. Variatietips: Je kunt de zalm ook vervangen door kipdijfilet of portobello (vega).