Gegratineerde haricots verts met gesmolten kaas

Dit recept van TV-kok Mathijs Vrieze is de eenvoud zelve, maar je likt je vingers erbij af! Deze gegratineerde haricots verts met mozzarella, knoflook, bosui en een snufje komijn is makkelijk te maken en zeer smaakvol.

Gebakken haricots verts met spek en hummus

Haricots verts omwikkeld met spek ken je waarschijnlijk wel. TV-kok Mathijs geeft hier zijn eigen creatieve draai aan door de haricots te bakken met paprika- en baconreepjes, geserveerd met een lekkere bietenhummus.

Gerookte forel met nashipeer en avocado

En goed begin van het Kerstdiner met dit eenvoudige maar o zo lekkere voorgerecht. Forel is weer eens iets anders dan zalm of garnalen en de combinatie met avocado en nashipeer is onvergetelijk.

Flespompoengratin met feta en noten

Een prachtige gratin met flespompoen, feta en noten, een mooi bijgerecht bij je Kerstdiner. Je kunt deze gratin van te voren bereiden, dat scheelt weer keukenstress!

Passiefruit Souffle

Ons Discovered passiefruit smaakt heerlijk in desserts. Dit recept voor soufflé met passiefruit is mooie afsluiter voor een feestelijk diner!

Geroosterde papaya met kokosijs

Een lekker toetje, daar houd iedereen wel van, maar het moet natuurlijk wel een beetje gezond blijven. Van deze geroosterde papaya met kokosijs is iedereen onder de indruk! Kleine moeite, heerlijk resultaat.

Garnalencocktail met avocado

Van PuurSuzanne: een recept voor een frisse garnalencocktail met avocado. Dit is echt een heerlijk voorgerecht voor bij het kerstdiner. Het is makkelijk en snel te maken. Hou je niet zo van garnalen? Vervang de garnalen dan door gerookte kip.

Zalmtartaar met avocado

Dit voorgerecht van zalmtartaar met avocado is in een handomdraai klaargemaakt. Je maakt het met maar een paar ingrediënten, het ziet er prachtig uit en is heel gezond. Gegarandeerd een succes aan tafel!