Cheesecake met tropisch fruit en krokant filodeeg

Cheesecake tropisch fruit

Dit is een cheesecake met tropisch fruit welke bestaat uit losse componenten. Op je bord komen alle smaken en structuren bij elkaar. Het voordeel hiervan is dat de bereiding heel gemakkelijk is en het resultaat gegarandeerd goed. De roomkaas en de mango-passievruchtensaus kun je het best voorbereiden.

feestelijke quiche van zoete aardappel en groene asperge

feestelijke quiche

Deze overheerlijke feestelijke quiche met zoete aardappel en groene asperges kan eigenlijk altijd, maar speciaal met de feestdagen, staat dit gerecht super op tafel. Lekker als voorgerecht, bijgerecht of bij een feestelijke lunch. Wij aten onze vingers er bij op!

Rambutantaart met gembercrème

Deze prachtige rambutantaart met gembercrème smaakt net zo spectaculair als hij er uitziet! Met deze tropische verrassing serveer je je gasten een unieke taart!

Bananencakejes met physalis en slagroom

Dit is een variatie op het populaire bananabread. Dit zijn praktische kleine cakejes met de verrassende smaak van oranje Kaapse bessen (physalis). Je kunt ze feestelijk garneren met slagroom, maar je kunt het ook gezond houden, aan jou de keuze.

Minipavlova’s met physalis en pitahaya

Mini-pavlova’s met mascarpone, physalis en pitahaya van NON-popup. Met deze feestelijke mini-taartjes maak je altijd indruk! Eventueel zijn eetbare bloemen en limoenrasp ook erg mooi bij dit gerecht. Je zou ook nog kunnen variëren met kleurtjes in je pavlova.

Physaliskwarktaart met granaatappel

Een heerlijke kwarktaart met een bijzondere smaak door de physalis in de vulling. De krokante granaatappelpitjes boven geven nog eens een extra smaaksensatie!

Pumpkin Whoopie Pies

Ken jij de whoopie pie al? Deze Amerikaanse traktatie bestaat uit twee kleine cakejes, in de vorm van een koekje, met een vulling ertussen. Je kunt veel verschillende soorten maken. Wij hebben een heerlijke recept met flespompoen voor je.

Margarita met passiefruit

Een cocktail voor de zomer: heerlijk, heel gemakkelijk en snel klaar te maken. Voor jou, om van dit seizoen te genieten!

Papayataart met kokosvulling

Deze prachtige papayataart met kokoscrème smaakt net zo lekker als hij er uitziet! Met deze tropische verrassing serveer je je gasten een unieke taart!