feestelijke quiche van zoete aardappel en groene asperge

feestelijke quiche

Deze overheerlijke feestelijke quiche met zoete aardappel en groene asperges kan eigenlijk altijd, maar speciaal met de feestdagen, staat dit gerecht super op tafel. Lekker als voorgerecht, bijgerecht of bij een feestelijke lunch. Wij aten onze vingers er bij op!

Physaliskwarktaart met granaatappel

physalis kwarktaart granaatappel - physalis - Discovered

Een heerlijke kwarktaart met een bijzondere smaak door de physalis in de vulling. De krokante granaatappelpitjes boven geven nog eens een extra smaaksensatie!

Margarita met passiefruit

passiefruit margarita ocati - physalis - Discovered

Een cocktail voor de zomer: heerlijk, heel gemakkelijk en snel klaar te maken. Voor jou, om van dit seizoen te genieten!

Nacho’s met papayadip en guacamole

nachos

Lekkere warme krokante nachos uit de oven met gesmolten kaas. Heerlijk met een combinatiedip van friszoete papaya en romige avocado. Hier kun je geen genoeg van krijgen.

Mangocake met verse mango

mangocake - physalis - Discovered

Deze mangocake is weer eens iets anders dan gewone cake. En we voorspellen je: iedereen vindt dit lekker!

Traditionele guacamole

guacamole original avocado - physalis - Discovered

Een heerlijke originele guacamole, heel eenvoudig om te maken. Deze avocadodip is lekker bij bijvoorbeeld bij tortillachips of taco’s.

Boekweitpannenkoekjes met mangistan

1200630p16183EDNmainBoekweitpannenkoekjes mangistan Mathijs - physalis - Discovered

’s Ochtends, ‘s middags of ’s avonds; pannenkoeken kunnen eigenlijk op ieder moment van de dag. Maar warme pannenkoeken in de winter zijn het allerlekkerst, toch? Dit bijzondere recept moet je geproefd hebben! De combinatie van mangistan met sesamzaad en hazelnoten is om te smullen!

Krokante Avocado Snackflapjes

avocado snacks

Dit hapje komt regelrecht uit de Aziatische keuken. De knapperige buitenkant en de romige vulling, maakt deze snack heel bijzonder en buitengewoon lekker. Binnen een halfuur heb jij een bord vol lekkers gemaakt. Waar wacht je nog op?