Havermouttaart met sharonfruit

havermouttaart

Deze taart kun je zelfs bakken wanneer je geen bakprins(es) bent! De bodem is van havermout, die garneren we met roomkaas, sharonfruit en physalis.

Nacho’s met papayadip en guacamole

nachos

Lekkere warme krokante nachos uit de oven met gesmolten kaas. Heerlijk met een combinatiedip van friszoete papaya en romige avocado. Hier kun je geen genoeg van krijgen.

Aardbeienpavlova

Gemaakt met heerlijke verse aardbeien is deze pavlova een dessert met de wauw-factor.

Traditionele guacamole

Een heerlijke originele guacamole, heel eenvoudig om te maken. Deze avocadodip is lekker bij bijvoorbeeld bij tortillachips of taco’s.

Boekweitpannenkoekjes met mangistan

Pannenkoeken kun je op zoveel verschillende manieren maken. Ieder recept heeft een eigen smaak en textuur. In dit recept van Mathijs Vrieze gebruiken we boekweitmeel. De combinatie van mangistan met sesamzaad en hazelnoten is verrukkelijk.

BBQ salade met peultjes, vijgen en bacon

Deze simpele salade staat binnen een mum van tijd op tafel. Een echt zomers recept dat past bij de BBQ. De combinatie van peulen, vijgen en bacon zorgt voor een verrassing bij de BBQ.

Krokante Avocado Snackflapjes

In de Aziatische keuken kom je vaak van deze krokante flapjes tegen. De romige vulling van rijpe avocado geeft een bijzondere twist. Misschien denk je dat je hiervoor een frituur nodig hebt, maar je bereid ze heel eenvoudig in de oven.