feestelijke quiche van zoete aardappel en groene asperge

feestelijke quiche

Deze overheerlijke feestelijke quiche met zoete aardappel en groene asperges kan eigenlijk altijd, maar speciaal met de feestdagen, staat dit gerecht super op tafel. Lekker als voorgerecht, bijgerecht of bij een feestelijke lunch. Wij aten onze vingers er bij op!

Rambutantaart met gembercrème

Deze prachtige rambutantaart met gembercrème smaakt net zo spectaculair als hij er uitziet! Met deze tropische verrassing serveer je je gasten een unieke taart!

Minipavlova’s met physalis en pitahaya

Mini-pavlova’s met mascarpone, physalis en pitahaya van NON-popup. Met deze feestelijke mini-taartjes maak je altijd indruk! Eventueel zijn eetbare bloemen en limoenrasp ook erg mooi bij dit gerecht. Je zou ook nog kunnen variëren met kleurtjes in je pavlova.

Physaliskwarktaart met granaatappel

Een heerlijke kwarktaart met een bijzondere smaak door de physalis in de vulling. De krokante granaatappelpitjes boven geven nog eens een extra smaaksensatie!

Pumpkin Whoopie Pies

Ken jij de whoopie pie al? Deze Amerikaanse traktatie bestaat uit twee kleine cakejes, in de vorm van een koekje, met een vulling ertussen. Je kunt veel verschillende soorten maken. Wij hebben een heerlijke recept met flespompoen voor je.

Margarita met passiefruit

Een cocktail voor de zomer: heerlijk, heel gemakkelijk en snel klaar te maken. Voor jou, om van dit seizoen te genieten!

Papayataart met kokosvulling

Deze prachtige papayataart met kokoscrème smaakt net zo lekker als hij er uitziet! Met deze tropische verrassing serveer je je gasten een unieke taart!

Havermouttaart met sharonfruit

havermouttaart

Deze taart kun je zelfs bakken wanneer je geen bakprins(es) bent! De bodem is van havermout, die garneren we met roomkaas, sharonfruit en physalis.

Nacho’s met papayadip en guacamole

nachos

Lekkere warme krokante nachos uit de oven met gesmolten kaas. Heerlijk met een combinatiedip van friszoete papaya en romige avocado. Hier kun je geen genoeg van krijgen.