Vegan Mango Mousse

Vegan Mango Mousse

Ontdek deze heerlijk verrassende vegan mango mousse. De zachte textuur smelt op de tong en is de ideale afsluiter van elk diner.

Citroengras-gemberthee

Citroengras gemberthee - citroengras-gemberthee - Discovered

Een heerlijke geurige thee met citroengras en gember. Altijd lekker om te drinken, maar extra fijn als je griep hebt of verkouden bent!

Zoete aardappelhummus

zoete aardappelhummus

Deze heerlijke zoete aardappelhummus is gemaakt van kikkererwten en zoete aardappel. Combineer deze zalige dip met bijvoorbeeld zoete-aardappelchips. Als dat niet lekker dippen wordt?

gezonde zoete aardappel sapjes

zoete aardappel sapjes

Het drinken van groentesap geeft je echt een boost energie, vitaminen en mineralen. TV-kok Mathijs Vrieze maakt verschillende zoete aardappel sapjes. Zoete aardappels kun je natuurlijk bakken, pureren of frituren. Maar wist je dat ze je ook rauw kunt eten? Het is namelijk een knol, een groente dus!

Je hebt hiervoor natuurlijk wel een sapcentrifuge of slowjuicer nodig. Misschien kun je er wel eentje lenen van een goede vriend of buur. Misschien denk je dat je veel weggooit om dit groentesap te krijgen. Deels klopt dit natuurlijk wel, maar Mathijs vindt het feit dat je hierdoor méér groente binnenkrijgt zwaarder wegen. Van ruim 500 gram ingrediënten houd je 300 ml sap over, dat zijn 2 glaasjes. Maak je beide kleuren, dan heb je dus 4 glazen sap.

Zoete aardappelsoep met pittige kikkererwten

zoete aardappelsoep met pittige kikkererwten

Zit je te bibberen van de kou? Dan is deze heerlijke zoete aardappelsoep de oplossing voor jou! De pittige kikkererwten geven dit recept een extra lekkere smaak. Wie ga jij verrassen met deze warme lekkernij?

Gepofte zoete aardappel met citroen en olijfolie

gepofte zoete aardappel

Het poffen van aardappel is heel makkelijk te doen, in de oven, de magnetron of de barbecue. Gepofte zoete aardappel is heerlijk van smaak en lekker zacht. Met olijfolie, citroenrasp, zeezout en peper maak je dit gerecht helemaal af.

Zoete-aardappelchips met guacamole

zoete aardappelchips guacamole - citroengras-gemberthee - Discovered

Makkelijk, gezond en geweldig lekker; wat wil je nog meer? Laat je verrassen door deze knapperige zoete-aardappelchips! De combinatie van zoete-aardappel en romige guacamole is er één van de bovenste plank. Kortom, deze snack mag je niet missen!

Zoete-aardappeltoast met guacamole

zoete aardappeltoast DS - citroengras-gemberthee - Discovered

Ontbijttrend: toast van zoete aardappel! In plaats van je boterham stop je gewoon een dun plakje zoete aardappel in je broodrooster: ideaal!