Inspiratie
tips & tricks
Smoothies

Start het nieuwe jaar gezond met smoothies

Een nieuw jaar betekent goede voornemens, nieuwe kansen en een frisse start. Om het nieuwe jaar goed te beginnen, maken we smoothies met onze verrassende groenten en fruit. Zo kom je weer een beetje in balans na de feestdagen!

Tip: bron van kracht na het sporten!

Om een beetje lief te zijn voor je spieren én jezelf na een training zijn smoothies met zuivel een uitkomst: fris, dorstlessend en snel klaar.

Twee stuks fruit per dag

Smoothies zijn makkelijk te maken en ook nog eens zooo lekker. Maak je smoothie bijzonder smaakvol en verrassend met onze groenten en fruit! Zo kom je heel eenvoudig aan die twee stuks fruit per dag. Voeg eventueel (extra groenten) toe, dan krijg je ook nog ongezien wat extra gezonde vitaminen en vezels binnen.

Verrassende smoothies

Smoothies zijn heerlijk als vervanging of aanvulling op je ontbijt, maar ook erg lekker als tussendoortje. Hieronder vind je een aantal heerlijke variaties, genoeg te kiezen dus!

Granaatappelsmoothie met aardbei en limoen

Deze smoothie is mager door de kwark en vol van smaak door de granaatappelpitjes. Heel gezond door alle goede voedingsstoffen en vezels, waardoor je je lang verzadigd voelt.

wat zit erin?

Avocadosmoothie met kokoswater

Geniet van deze romige smoothie, met avocado, bananen en kokoswater, maar zonder zuivel. Lekker bij het ontbijt of de lunch.

wat zit erin?

Pomelosmoothie met banaan, kaneel en honing

Dit smoothierecept combineert frisse pomelo met karnemelk, banaan, honing en kaneel. Een geweldige romige smoothie met een bijzondere smaak is het resultaat!

wat zit erin?

Vijgensmoothie met kokosnoot

Een gezonde smoothie met verse vijgen en banaan met een topping van kokosnoot en chiazaden.

wat zit erin?