Groenten met currydip van passiefruit en mango

groenten currydip passiefruit mango - currydip - Discovered

Er gaat niets boven een zelfgemaakte kruidige currydip van mango en passiefruit. Waarom? Zodat je onbeperkt lekker en gezond rauwkost kunt dippen. Gezellig tijdens een picknick, maar ook leuk voor tijdens een feestje.

Salade in glazen pot

Salade pot mango passiefruit - currydip - Discovered

Een salade is onmisbaar tijdens jouw picknick, vind je ook niet? Toch is het niet handig om mee te nemen, toch? Echt wel! Hoe dan? Doormiddel van een handige glazen pot! Ideaal om jouw salade van A naar B te vervoeren.

Carrotcake met physalis

carrotcake physalis - currydip - Discovered

Dit recept van worteltaart is verslavend lekker. Een heerlijke zoete verrassing bij de picknick, maar misstaat ook zeker niet als verjaardagstaart. De physalis en limoen crème geven het geheel een frisse twist.

Vegaburger van zoete aardappel en halloumi

vegaburger-zoeteaardappel

Vegaburgers zijn momenteel erg populair. Maar heb jij wel eens een vegaburger van zoeteaardappel geprobeerd? Deze vegaburger bestaat uit zoete aardappel en halloumi. Halloumi is een grill-kaas, oorspronkelijk afkomstig uit Griekenland.

Exotisch eiwitrijk ontbijt

Eiwitrijk ontbijt

Dit exotisch eiwitrijk ontbijt van Diëtist Daph is een gezonde start van jouw dag. Veel eiwitten betekent een vol gevoel en is een goede aanvulling voor je spieren. Wat een combinatie! Een zachte structuur en hele fijne smaaksensatie. Enjoy!

Pomelo Mango Sago

pomelo mango sago - currydip - Discovered

Pomelo Mango Sago is één van de meest bekende en populaire desserts in China. Vooral op hete zomerdagen wordt het veel gegeten.