Passievrucht Mousse

Pascal van instagramaccount @passie.volleven maakte voor Koningsdag voor ons dit heerlijke toetje met passiefruit!

Pascal: “Dit is echt een supersimpel toetje en je hebt er maar 3 ingrediënten voor nodig. Je bent in 10 minuten klaar en het heeft maar 1 uurtje nodig om op te stijven. Makkelijk om te maken, supersnel en verslavend lekker!”

Lauwwarme linzensalade

Dit gerecht is lauwwarm het lekkerst. Een combinatie van een koude peulvruchtensalade met mango en warm gebakken asperges en kipfilet.

Flespompoenrisotto met zalm, krokante korst en groene asperges

risotto flespompoen groene asperges

Een risotto maken is eenvoudiger dan je denkt. De stukjes flespompoen maakt dit smeuïge rijstgerecht nóg lekkerder. Geserveerd met beetgaar gebakken groene asperges en zalm met een krokante korst uit de oven. Variatietips: Je kunt de zalm ook vervangen door kipdijfilet of portobello (vega).

Exotisch eiwitrijk ontbijt

Eiwitrijk ontbijt

Dit exotisch eiwitrijk ontbijt van Diëtist Daph is een gezonde start van jouw dag. Veel eiwitten betekent een vol gevoel en is een goede aanvulling voor je spieren. Wat een combinatie! Een zachte structuur en hele fijne smaaksensatie. Enjoy!

Mojito met limoen

Deze fluweelzachte en verfrissende combinatie van rum, munt, suiker, limoen, ijs en bruisend soda water is een klassieke cocktail, afkomstig uit Cuba.

Limoenkippenpoten

Deze kippenpoten smaken door de limoenmarinade heerlijk fris, kruidig én pittig.
Lekker op de barbecue!

Tropische kwark in een kokosnoot

Dit heerlijke tropische powerontbijt werd gemaakt door NON pop-up. Je kunt bij dit recept zelf bepalen hoeveel je van elk ingrediënt wil toevoegen om jouw ontbijt compleet te maken. Natuurlijk kun je ook zelf nog lekkere dingen toevoegen die je kwark uniek maken.

Rosbiefsalade met physalis en truffeldressing

Deze salade heeft vele smaken: hartig, zoet en zuur. De oranje physalis bessen zorgen voor een verrassend smaakeffect. Heerlijk met rosbief voor met de lunch, of met carpaccio als voorgerecht.