zoetzurekip-mango
Zoetzure kip met mango

Ingrediënten

300 g rijst
3 eetlepels wokolie
400 g kip(dij)filet, in kleine blokjes
200 g sugarsnaps, schoongemaakt, gehalveerd
200 g bospeen, geschrapt, in schuine stukjes.
1 mango, geschild, in blokjes
5 eetlepels woksaus Sweet & Sour
70 g ongezouten cashewnoten, grof gehakt

Een makkelijk gerecht dat echt iedereen lekker vindt! De mango maakt het gerecht helemaal af.

Bereiding

  • 1
    Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2
    Verhit de olie in een wok of ruime hapjespan en roerbak de kip 3 minuten. Voeg de sugarsnaps en bospeen toe en roerbak 3-4 minuten. Bak de laatste minuut de bosui mee.
  • 3
    Voeg de mangoblokjes, woksaus en 3 eetlepels water toe en warm nog 1 minuut door op hoog vuur.
  • 4
    Serveer het gerecht met de rijst en bestrooi met de cashewnoten.
  • Andere recepten