zoete-aardappelcurry
Zoete-aardappelcurry met garnalen

Ingrediënten

1 grote of 2 kleine zoete aardappels
100 gr garnalen
35 gr currypasta
250 gr spinazie
6 tomaten
300 ml kokosmelk

Curry is snel klaar, zit vol met smaak en is supergezond. Deze zoete aardappelcurry maak je met garnalen, spinazie, tomaten, kokosmelk en gele currypasta. Dit is een milde curry, hou je van wat pittiger, voeg dan meer currypasta toe. Lekker met rijst.

Bereiding

  • 1
    Schil de zoete aardappel, snijd in kleine blokjes en kook in een pan met water zo’n tien minuten.
  • 2
    Doe wat olie in een pan en bak de garnalen een minuutje. Voeg het halve zakje currypasta toe en roer goed door.
  • 3
    Haal ondertussen de zoete aardappel van het vuur en giet af.
  • 4
    Voeg de spinazie, tomaten en zoete aardappel toe aan de pan met garnalen en currypasta. Roer goed door. Schenk nu de kokosmelk in de pan en roer goed door. Laat twintig minuten zachtjes pruttelen.
  • 5
    Verdeel de curry over twee borden en klaar is kees.
  • Deel dit recept

    Share on facebook
    Share on twitter
    Share on linkedin
    Share on email
    Share on pinterest
    Share on whatsapp

    Andere recepten