yoghurtijsjes-mangistan
Yoghurtijsjes met mangistan

Ingrediënten

4-6 mangistans
200 ml volle yoghurt
125 gr suiker
200 ml slagroom

Maak eens superspeciale ijsjes met mangistan. Ontdek deze bijzondere smaak!

Bereiding

  • 1
    Snijd de mangistanpartjes in stukjes.
  • 2
    Meng in een kom de yoghurt met de suiker en roer tot de suiker is opgelost. Klop de slagroom in een kom lobbig en schep het mangistanvruchtvlees en het yoghurtmengsel er losjes door.
  • 3
    Vul 8 lange smalle glaasjes tot aan de rand met het yoghurtmengsel. Steek in elk glas een ijsstokje. Dek de glaasjes dan af met plasticfolie (de stokjes mogen erdoorheen).
  • 4
    Laat ze afgedekt in circa 4 uur in de vriezer bevriezen.
  • 5
    Neem de ijsjes uit de vriezer en dompel de onderkant van de glaasjes kort in heet water. Trek voorzichtig de ijslolly's aan het stokje uit de glaasjes.
  • Andere recepten