1
Begin met het klutsen van het ei met de melk. Breng op smaak met een snuf kaneel en verse geraspte gember. Je hebt ongeveer 1 eetlepel gember nodig. Kluts door elkaar.
2
Rooster de pijnboompitten in de koekenpan goudbruin en haal eruit.
3
Smelt een klontje roomboter in de pan.
4
Snijd de boterhammen diagonaal doormidden. Wentel de volkoren boterhammen door het beslagje, laat iets uitlekken en bak vervolgens in de koekenpan op middelhoog vuur. Keer ze regelmatig totdat ze goudbruin en krokant gebakken zijn. Haal uit de pan.
5
Bak heel kort de verse blauwe bessen in de pan. Karamelliseer met een beetje honing en verse blaadjes tijm.
6
Passiefruit-yoghurt maak je eenvoudig zelf door de passievruchten leeg te lepelen en door de yoghurt te roeren.
7
Garneer de wentelteefjes met de yoghurt, blauwe bessen en pijnboompitten.