EXPLORE. TASTE. SHARE.

Vruchtensap met physalis en passiefruit

Vruchtensap met physalis en passiefruit

Op een hete, zomerse dag is er niks beters dan een verfrissend zelfgemaakt sapje, geserveerd in ijskoude glazen.

Ingrediënten

1 liter koud water
7 passiefruit
200 gr physalis
1 plakjes gember
1/2 limoen

Bereidingswijze

  • 1
    Snijd de passievruchten in tweeën en lepel het vruchtvlees eruit.

  • 2
    Giet het water in de blender

  • 3
    Voeg het passievruchtvlees met physalis (zonder lampion) en gember toe aan de blender en mix tot een glad mengsel

  • 4
    Giet het mengsel door een zeef.

  • 5
    Giet in twee glazen

  • 6
    Pers wat limoensap in de glazen (naar smaak)

  • Lekkere exoten ontdekken..

    Onze producten

    Avocado

    Carambola

    Citroengras

    Drinkkokosnoot

    flespompoen

    Gember

    Granaatappel

    Groene asperges

    Haricots verts

    Kokosnoot

    Kumquats

    Limoen

    Mangistan

    Mango

    Nashipeer

    Papaya

    Passiefruit

    Physalis