EXPLORE. TASTE. SHARE.

Vers mangosap met sinaasappel & passiefruit

Vers mangosap met sinaasappel & passiefruit

Verrassend sapje voor bij het uitgebreide (paas)ontbijt. Weer eens wat anders!

Ingrediënten

2 mango’s
1 passiefruit
500 ml sinaasappelsap
500 ml mineraalwater

Bereidingswijze

  • 1
    Schil en snijd de mango in grote stukken. Schep het vruchtvlees uit de passievrucht.

  • 2
    Doe het fruit en het sinaasappelsap in een blender. Mix tot het mengsel goed glad is. Roer het mineraalwater erdoor heen. Je kunt naar smaak mineraalwater met of zonder bubbels gebruiken.

  • 3
    Giet in glazen (kan) en serveer meteen.

  • Lekkere exoten ontdekken..

    Onze producten

    Avocado

    Carambola

    Citroengras

    Drinkkokosnoot

    flespompoen

    Gember

    Granaatappel

    Groene asperges

    Haricots verts

    Kokosnoot

    Kumquats

    Limoen

    Mangistan

    Mango

    Nashipeer

    Papaya

    Passiefruit

    Physalis

    Pitahaya

    Peulen

    Pomelo

    Rambutan

    Sharonfruit

    Sugarsnaps

    Vijgen

    Zoete aardappel