Ga naar de inhoud
Home
Recepten
Zomerse recepten
Producten
Exotische groenten
Exotisch fruit
Blog
Over Discovered
Duurzaamheid
Onze boeren
Verpakkingswijzer
Yexi
Contact
-Shop
Menu
Home
Recepten
Zomerse recepten
Producten
Exotische groenten
Exotisch fruit
Blog
Over Discovered
Duurzaamheid
Onze boeren
Verpakkingswijzer
Yexi
Contact
-Shop
Toast met avocado en granaatappel
Lunchgerecht
2
5-10 minuten
*
Lunchgerecht
2
5-10 minuten
*
Ingrediënten
2 avocado’s
50 g granaatappelpitten
100 g feta
4 boterhammen
alfalfa
peper en zout
Gezond en licht: geroosterde boterham met feta, avocado en granaatappel. Door de granaatappelpitten heb je een heerlijk fris krokantje.
Bereiding
1
Snijd de avocado's rondom de pit door. Draai de 2 helften van elkaar af. Verwijder de pit met een lepel. Schil de avocado's of lepel de avocado uit.
2
Prak de avocado's fijn en breng op smaak met peper en zout.
3
Verdeel de geprakte avocado over de 4 boterhammen en verkruimel de feta erover.
4
Bestrooi de boterhammen met granaatappelpitten en alfalfa.
Deel dit recept
NAAR OVERZICHT
NAAR OVERZICHT
Prev
Vorige
volgende
Next
Andere recepten
Our website uses cookies to offer you a better experience and to improve our site.
Learn more
No thanks
OK