tagliatelle_groeneasperges-avocado
Tagliatelle met groene asperges
met avocadosaus

Ingrediënten

1 bosje groene asperges
1 zak tagliatelle
1 bakje champignons
1 bakje mini tomaatjes
1 zakje Parmezaanse kaas
Scheutje olijfolie

Saus
4 avocado’s
2 limoenen
1/2 bosje basilicum
2 knoflookteentjes

Zin in wat anders dan pasta met tomatensaus? Maak eens een pasta met avocadosaus....heerlijk romig van smaak en nog heel gezond ook.

Bereiding

  • 1
    Doe het vruchtvlees van de avocado, limoensap, basilicum en de 2 knoflookteentjes in een kom en mix dit met een blender/mixer tot een saus.
  • 2
    Kook de pasta beetgaar in een pan water met een scheutje olijfolie.
  • 3
    Snijd de asperges in stukjes en de champignons in plakjes. Bak de champignons en de asperges in een apart pannetje.
  • 4
    Meng de pasta en de saus in 1 pan. Snijd de tomaatjes door de helft.
  • 5
    Verdeel de pasta over de borden en verdeel de champignons, asperges en tomaatjes erover. Strooi er wat Parmezaanse kaas over om het af te maken.
  • Deel dit recept

    Andere recepten