EXPLORE. TASTE. SHARE.

Stamppot met avocado en sugarsnaps

Stamppot met avocado en sugarsnaps

Een stamppot met avocado en sugarsnaps; de ideale combinatie als je het ons vraagt! Samen met onder andere de cherrytomaten en cashewnoten is dit een echte smaakbom. Voor wie ga jij dit gerecht maken?

Ingrediënten

400 gram kruimige aardappelen
scheutje volle melk
klontje roomboter
snufje nootmuskaat
1 avocado
1 el verse peterselie
150 gram sugarsnaps
enkele cherrytomaten
150 gram cashewnoten

Bereidingswijze

  • 1
    Schil de aardappelen, snijd ze in vieren en kook de aardappelen in water met een snufje zout. Giet af zodra ze gaar zijn en laat daarna uitdampen.

  • 2
    Verwarm in een steelpannetje 150 ml melk, een snufje nootmuskaat en een klontje boter. Meng de warme melk door de puree.

  • 3
    Prak de avocado met een vork door de puree. Breng op smaak met gehakte peterselie en een snufje zout en peper.

  • 4
    Haal de sugarsnaps af. Houd ze heel, of snijd ze in kleine stukjes. Roerbak in een scheutje olijfolie in de koekenpan op hoog vuur. Bak ze beetgaar. Bak ook nog even de cashewnoten en gehalveerde cherrytomaten mee.

  • Lekkere exoten ontdekken..

    Onze producten

    Avocado

    Carambola

    Citroengras

    Drinkkokosnoot

    flespompoen

    Gember

    Granaatappel

    Groene asperges

    Haricots verts

    Kokosnoot

    Kumquats

    Limoen

    Mangistan

    Mango

    Nashipeer

    Papaya

    Passiefruit

    Physalis

    Pitahaya

    Peulen

    Pomelo

    Rambutan