Ga naar de inhoud
Home
Recepten
Zomerse recepten
Producten
Exotische groenten
Exotisch fruit
Blog
Over Discovered
Duurzaamheid
Onze boeren
Verpakkingswijzer
Yexi
Contact
-Shop
Menu
Home
Recepten
Zomerse recepten
Producten
Exotische groenten
Exotisch fruit
Blog
Over Discovered
Duurzaamheid
Onze boeren
Verpakkingswijzer
Yexi
Contact
-Shop
Sharonfruitjam met vers sharonfruit
Sauzen & Dips
> 10 personen
5-10 minuten
*
Sauzen & Dips
> 10 personen
5-10 minuten
*
Ingrediënten
500 gr Sharonfruit, schoongemaakt
500 gr geleisuiker
1 theelepel kardemom poeder
Deze sharonfruitjam smaakt heerlijk op brood, toast of bij een lekker stuk kaas.
Bereiding
1
Pureer het sharonfruit in de keukenmachine en breng zachtjes met de geleisuiker en de kardemom poeder aan de kook.
2
Laat het geheel 3 min zachtjes doorkoken.
3
Verdeel de jam over de potten, sluit ze af en laat ze afkoelen.
Deel dit recept
NAAR OVERZICHT
NAAR OVERZICHT
Prev
Vorige
volgende
Next
Andere recepten
Our website uses cookies to offer you a better experience and to improve our site.
Learn more
No thanks
OK