1
Begin met het maken van de dressing voor de koolsalade. Meng de mayonaise en de yoghurt door elkaar. Rasp een beetje van de groene schil van de limoen en pers het limoensap uit de vrucht. Hak de peterselie en dille fijn. Meng dit door de dressing en breng op smaak met een snufje zout en peper. Meng tot slot de gesneden witte kool er doorheen en laat de dressing even intrekken.
2
Zet een koekenpan op om de kipfilet in te bakken. Bestrooi de kip met een beetje kerriemix. Rooster de kipfilet op hoog vuur in een beetje olie rondom aan. Zet daarna het vuur lager zodat de kip langzaam door kan garen. Laat de kipfilet iets afkoelen en snijd in stukjes.
3
Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees eruit. Prak fijn met een vork en breng op smaak met een teentje knoflook en een snufje zout en peper.
4
Was de kumquats en snijd met schil en al in dunne plakjes. Je kunt de pitjes eventueel verwijderen. Snijd ook de carambola in dunne plakjes.
5
Maak gebruik van een ronde vorm (stekertje) om de salade mooi strak op te bouwen zoals op de foto. Bouw laagje voor laagje op met veldsla, koolsalade en kipfilet. Doe dit twee keer en eindig met een laagje avocadospread. Garneer de salade bovenop met kumquats en rondom met plakjes sterfruit.