EXPLORE. TASTE. SHARE.

Rauwe groene asperges met kruidendip

Rauwe groene asperges met kruidendip

Wist je dat je groene asperges ook rauw kunt eten? De smaak is dan lekker fris en knapperig. Dip ze in onze kruidige saus en je hebt de combinatie van je dromen! Zo ontdek je een hele nieuwe kant van groene asperges.

Ingrediënten

Bosje groene asperges
180 ml zure room
180 ml mayonaise
1 el versgehakte peterselie
1 el versgehakte bieslook
1 tl versgehakte dille
1 el vers limoensap
Zout en peper

Bereidingswijze

  • 1
    Was de asperges en snijd de houtige onderkant eraf. Doe de groene asperges in een glaasje voor een leuk effect op tafel.

  • 2
    Meng de zure room en de mayonaise door elkaar. Voeg alle kruiden en het limoensap toe. Breng op smaak met wat zout en peper.

  • Lekkere exoten ontdekken..

    Onze producten

    Avocado

    Carambola

    Citroengras

    Drinkkokosnoot

    flespompoen

    Gember

    Granaatappel

    Groene asperges

    Haricots verts

    Kokosnoot

    Kumquats

    Limoen

    Mangistan

    Mango

    Nashipeer

    Papaya

    Passiefruit

    Physalis

    Pitahaya

    Peulen

    Pomelo

    Rambutan

    Sharonfruit

    Sugarsnaps

    Vijgen

    Zoete aardappel