pittige-passiefruitsaus
Pittige passiefruitsaus met rawit pepers

Ingrediënten

2 passiefruit
2 teentjes knoflook
3 uien
4 rawit pepers
1 limoen
Halve theelepel zout
1 theelepel nootmuskaat
3 theelepels suiker

Deze pittige passiefruitsaus is heerlijk op taco’s en wraps. De saus combineert geweldig met vlees en vis. Je kunt de saus ook als salsadip of saladedressing gebruiken.

Bereiding

  • 1
    Snijd de passiefruit door tweeën. Hak de teentjes knoflook in kleine stukjes. Snijd de uien in stukken.
  • 2
    Verwijder de stelen van de rawit pepers, en snijd in stukjes.
  • 3
    Kook alle ingrediënten, behalve het passiefruitvruchtvlees, 10 minuten in een pan water.
  • 4
    Giet het af en mix alles in de blender. Voeg het vruchtvlees van de passiefruit toe.
  • 5
    Als laatste nog even de gemixte ingrediënten door een zeef laten lopen.
  • 6
    Bewaar de saus in een glazen potje.
  • Deel dit recept

    Share on facebook
    Share on twitter
    Share on linkedin
    Share on email
    Share on pinterest
    Share on whatsapp

    Andere recepten