EXPLORE. TASTE. SHARE.

Pittige mangosaus

Pittige mangosaus

Deze pittige mangosaus is heerlijk gekruid. De saus combineert geweldig met vis en vlees. Erg lekker bij rijstgerechten. Je kunt de saus ook als salsadip gebruiken.

Ingrediënten

3 mango’s
3 teentjes knoflook
4 uien
4 habanero pepers
1 limoen
Halve theelepel zout

Bereidingswijze

  • 1
    Verwijder de schil van de mango en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in grote stukken. Hak de teentjes knoflook in kleine stukjes. Snijd de uien in stukken. Verwijder de stelen van de habanero, en snijd in stukjes.

  • 2
    Kook alle ingrediënten behalve de limoen 10 minuten in een pan water. Giet het af en mix alles in de blender. Voeg het sap van de limoen toe. Als laatste nog even de gemixte ingrediënten door een zeef laten lopen.

  • 3
    Bewaar de saus in een glazen potje.

  • Lekkere exoten ontdekken..

    Onze producten

    Avocado

    Carambola

    Citroengras

    Drinkkokosnoot

    flespompoen

    Gember

    Granaatappel

    Groene asperges

    Haricots verts

    Kokosnoot

    Kumquats

    Limoen

    Mangistan

    Mango

    Nashipeer

    Papaya

    Passiefruit

    Physalis

    Pitahaya

    Peulen

    Pomelo

    Rambutan

    Sharonfruit

    Sugarsnaps

    Vijgen

    Zoete aardappel