Pina-Molada-mocktail
Pina Molada Mocktail met kokos en limoensap

Ingrediënten

2 stuks limoensap
200 ml kokosmelk (of ongezoete slagroom)
3 el kokossiroop 3 eiwitten
600 ml ananassap
4 el kokosrasp
16 grote ijsblokken

Liever met alcohol? Voeg dan per cocktail 40 ml witte rum toe.

We hebben hier een heerlijke pina molada mocktail die perfect is voor de zomerse avonden waarop je niet kan of wil drinken. Alcoholvrij drinken is al langer een trend dus je kunt nu schuldvrij genieten van deze tropische klassieker Piña Colada cocktail. De exotische smaken zijn een heerlijke combinatie.

Bereiding

  • 1
    Voor dit recept kun je het beste een blender gebruiken. Wel eentje die erg scherp is, en de ijsblokken goed kan ‘crushen’.
  • 2
    Begin met het doormidden snijden van de limoenen en de kokosrasp op een schotel leggen.
  • 3
    Haal de randen van de drinkglazen langs de limoen, zodat de randen vochtig worden. Haal ze daarna langs het kokosrasp zodat dat aan de rand blijft kleven, ziet het glas er gelijk al gaaf uit!
  • 4
    Voeg nu de rest van de ingrediënten samen in de blender en blend het tot één geheel.
  • 5
    Het drankje zal een beetje gaan schuimen, dit komt door de eiwitten en het gecrushte ijs. Verdeel het over alle glazen en serveer de drankjes direct. Heerlijk koud, fris, maar ook perfect voor de vriendin die meer een zoetekauw is.
  • Deel dit recept

    Andere recepten