EXPLORE. TASTE. SHARE.

Physalis jam

Physalis jam

Deze physalis jam heeft een zachte, gouden kleur en een lichte textuur die zich gemakkelijk laat smeren. De smaak van physalis heeft een perfecte balans van smaak, waardoor het een geweldige keuze is voor jam.

Ingrediënten:

-200 gram Physalis

-100 gram geleisuiker

-Mini snufje kaneel

-50ml water

Bereidingswijze

  • 1
    Snijd de physalis in kwartjes. Verwarm de physalis, geleisuiker, het water en een snufje kaneel in een pan.

  • 2
    Breng dit aan de kook en laat dit even verder pruttelen voor een minuut of 10 op laag vuur.

  • 3
    Doe dit vervolgens in de blender en blend dit tot een mooie jam.

  • 4
    Schenk de jam in een pot en bewaar deze in de koelkast. (blijft een week of 2 goed!)

  • Lekkere exoten ontdekken..

    Onze producten

    Avocado

    Carambola

    Citroengras

    Drinkkokosnoot

    flespompoen

    Gember

    Granaatappel

    Groene asperges

    Haricots verts

    Kokosnoot

    Kumquats

    Limoen

    Mangistan

    Mango

    Nashipeer

    Papaya

    Passiefruit

    Physalis

    Pitahaya

    Peulen

    Pomelo

    Rambutan

    Sharonfruit

    Sugarsnaps

    Vijgen

    Zoete aardappel