Passievrucht-mousse-Pascal
Passievrucht Mousse

Ingrediënten

200ml slagroom
2-3el poedersuiker
6 passievruchten

Pascal van instagramaccount @passie.volleven maakte voor Koningsdag voor ons dit heerlijke toetje met passiefruit!

Pascal: "Dit is echt een supersimpel toetje en je hebt er maar 3 ingrediënten voor nodig. Je bent in 10 minuten klaar en het heeft maar 1 uurtje nodig om op te stijven. Makkelijk om te maken, supersnel en verslavend lekker!"

Bereiding

  • 1
    Klop de slagroom in een kom stijf tot er pieken ontstaan.
  • 2
    Lepel 5 passievruchten leeg en maal fijn in de keukenmachine. Zeef het sap zodat alle pitjes er uit zijn. Voeg de poedersuiker toe aan het sap en meng goed door elkaar.
  • 3
    Giet het passievrucht sap bij de opgeklopte slagroom en spatel er voorzichtig doorheen tot een luchtige mousse.
  • 4
    Verdeel over 4 glaasjes en laat een uurtje opstijven in de koelkast (langer mag). Voor het uitserveren verdeel je het vruchtvlees van de overgebleven passievrucht over de 4 glaasjes.
  • Deel dit recept

    Share on facebook
    Share on email
    Share on pinterest
    Share on whatsapp

    Andere recepten