omelet-zoeteaardappel
Omelet met zoete aardappel

Ingrediënten

2 zoete aardappels
1 rode ui
4 eieren
1 zakje geraspte kaas
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel paprika poeder
1 theelepel zout
1 theelepel peper

Een heerlijke omelet met zoete aardappel. Lekker als lunch!

Bereiding

  • 1
    Verwarm de oven voor op 230 graden.
  • 2
    Snijd de zoete aardappels in blokjes en strooi de paprikapoeder, zout & peper over de aardappelblokjes heen.
  • 3
    Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier en schuif deze in het midden van de oven. Bak in 30 minuten gaar (draai ze na 15 min even om).
  • 4
    Bak ondertussen in een koekenpan de uien. Haal de bakplaat met zoete aardappelblokjes uit de oven en doe ze in de koekenpan bij de uien.
  • 5
    Tik de eieren in een bakje en kluts ze door elkaar. Doe vervolgens het mengsel in de koekenpan bij de uien en zoete aardappelblokjes.
  • 6
    Strooi als laatste een beetje kaas over de gehele omelet, en bak hem tot het ei goed doorbakken is en de kaas gesmolten.
  • Deel dit recept

    Share on facebook
    Share on twitter
    Share on linkedin
    Share on email
    Share on pinterest
    Share on whatsapp

    Andere recepten