1
Begin met de papayadip. Halveer de papaya, verwijder voorzichtig met een lepel de zaadjes. Schil de papaya. Verwarm in een steelpannetje op het vuur terwijl je de papaya met een vork fijnprakt. Maak een stukje gember schoon en rasp fijn. Voeg twee theelepeltjes geraspte gember en het sap van een halve limoen toe aan de papaya. Breng aan de kook en koel daarna terug.
2
Verwarm de oven voor op 150 graden. Verdeel de tacochips over een bakplaat met bakpapier. Rasp de kaas over de chips en bestrooi met een beetje paprikapoeder. Optioneel kun je ook fijngesneden oranje paprikablokjes over de nacho's strooien. Bak in de oven goudbruin in ongeveer 10 minuten.
3
Maak van de avocado’s een romige quacamole. Halveer de avocado’s door met een mes rondom tot aan de pit in te snijden en de twee helften van elkaar los te draaien. Verwijder de pit en lepel het vruchtvlees eruit. Prak de avocado’s fijn met een vork. Breng op smaak met het sap van een halve limoen, een lepeltje yoghurt, kwark of crème fraîche en flink wat zout en peper. Proef.
4
Maak de nacho's mooi op met een schaaltje met de combinatiedip. Smullen maar! Heb je wat papayadip over? Bewaar het in de koelkast en gebruik het als ‘jam’ op een broodje of croissant.