Moscow-mule-gember-mocktail-Discovered
Moscow mule

Ingrediënten

10 cm gember
2 stuks limoen
4 flesjes gingerbeer (van Bundaberg of Thomas Henry)
Naar wens hoeveelheid ijsblokken

Een Moscow mule is helemaal upcoming, en hard op weg om een blijver te worden in veel cocktailbarren. Deze cocktail is heerlijk fris, maar wel met een pittig randje. Je moet ervan houden, maar sommigen zullen nooit meer zonder kunnen...

Bereiding

  • 1
    Snijd de gember in hele dunne plakjes en de limoen in halve schijfjes.
  • 2
    Voeg deze toe in het glas, en stamp ze even met een cocktailstamper zodat alle smaken goed vrij komen.
  • 3
    Houd een paar schijfjes van de limoen en gember apart voor decoratie.
  • 4
    Giet het glas nu vol met ijsblokken tot aan de rand, en schenk het glas tot iets onder de rand vol met de gingerbeer.
  • 5
    Maak het drankje af met verse schijfjes gember en limoen.
  • Andere recepten