Ga naar de inhoud
Home
Producten
Exotische groenten
Exotisch fruit
Recepten
Blog
Over Discovered
Duurzaamheid
Onze boeren
Verpakkingswijzer
Yexi
Contact
-Shop
Menu
Home
Producten
Exotische groenten
Exotisch fruit
Recepten
Blog
Over Discovered
Duurzaamheid
Onze boeren
Verpakkingswijzer
Yexi
Contact
-Shop
Mangomousse
Nagerecht
4
10-20 minuten
*
Nagerecht
4
10-20 minuten
*
Ingrediënten
2 mango’s
3 dl slagroom
eiwit van 2 eieren
3 tl honing
Gehakte pistachenootjes
Een heerlijk zachte mangomousse die makkelijk te maken is. Hiermee scoor je altijd!
Bereiding
1
Snijd de mango in blokjes. Pureer de mangoblokjes glad in een keukenmachine of met een staafmixer.
2
Klop de slagroom. Klop het eiwit tot het stijve pieken vormt. Spatel de mango en honing door 2/3 van de slagroom. Spatel het eiwit door de mangoroom.
3
Schep de mousse in 4 glazen en zet ze ongeveer een uur in de koelkast om op te stijven.
4
Garneer met de rest van de slagroom en wat gehakte pistachenootjes
Deel dit recept
NAAR OVERZICHT
NAAR OVERZICHT
Prev
Vorige
volgende
Next
Andere recepten
Our website uses cookies to offer you a better experience and to improve our site.
Learn more
No thanks
OK