1
Roer de bloem, bakpoeder, zeezout en olijfolie door elkaar. Voeg hier in kleine beetjes het water doorheen, roer dit met een lepel. Als het afgekoeld is kan je het deeg ook nog even met je handen kneden tot een soepel geheel (mag best een beetje plakkerig zijn). Leg het deeg vervolgens een half uurtje aan de kant (op een warm plekje).
2
In deze tijd kan je de vulling voorbereiden. Snij de paprika in repen, de lenteui in grove rondjes en de kip in stukken. Gril de paprika samen de met lenteui en mais een paar minuten op hoog vuur in de pan. Bestrooi de kip met de kruiden en bak of gril deze in de pan met een beetje olijfolie.
3
Ondertussen kan je de wraps afmaken. Verdeel het deeg in 6 bolletjes. Bestrooi het aanrecht met bloem en rol de bollen uit tot een dunne ronde wrap. Leg de wrap in een droge warme pan, bak de onderkant kort tot het lichtbruin wordt. Dan draai je de wraps om en bak je nog een minuutje. Je kan de wraps goed bewaren in een theedoek (evt. nog insmeren met een beetje olijfolie).
4
Dan is het tijd voor de laatste stap: de wrap beleggen! Smeer een lekkere laag geprakte avocado met een beetje citroensap op de wrap en dan naar smaak de kip, groenten, sla en peterselie erbij. Oprollen, prikkertje erin en bon appetit!