Pestosalade_Sugarsnaps
Groene pestosalade met sugarsnaps en haricots verts

Ingrediënten

100 gr sugarsnaps
100 gr haricots verts
50 gr botersla
4 el pesto
40 gr flakes (plantaardige) Parmezaanse kaas
25 gr walnoten

Een heerlijke groene salade met sugarsnaps, harticots verts, pesto en parmezaanse kaas. Heerlijk als lunch of bijgerecht.

Bereiding

  • 1
    Verwijder de uiteindes van de sugar snaps en indien nodig de draad die dwars over de sugar snap loopt. Snijd de puntjes van de haricots verts.
  • 2
    Blancheer de sugarsnaps en de haricots verts een paar minuten in kokend water en spoel daarna af onder koud water of leg ze in ijswater.
  • 3
    Maak de sla schoon. Leg de blaadjes mooi op twee borden.
  • 4
    Meng de sugarsnaps en haricots verts met de pesto en verdeel over de borden.
  • 5
    Hak de walnoten grof en verdeel over de groente. Maak af met vlokken Parmezaanse kaas (geraspt kan natuurlijk ook)
  • Deel dit recept

    Andere recepten