EXPLORE. TASTE. SHARE.

Groene pestosalade met sugarsnaps en haricots verts

Groene pestosalade met sugarsnaps en haricots verts

Een heerlijke groene salade met sugarsnaps, harticots verts, pesto en parmezaanse kaas. Heerlijk als lunch of bijgerecht.

Ingrediënten

100 gr sugarsnaps
100 gr haricots verts
50 gr botersla
4 el pesto
40 gr flakes Parmezaanse kaas
25 gr walnoten

Bereidingswijze

  • 1
    Verwijder de uiteindes van de sugar snaps en indien nodig de draad die dwars over de sugar snap loopt. Snijd de puntjes van de haricots verts.

  • 2
    Blancheer de sugarsnaps en de haricots verts een paar minuten in kokend water en spoel daarna af onder koud water of leg ze in ijswater.

  • 3
    Maak de sla schoon. Leg de blaadjes mooi op twee borden.

  • 4
    Meng de sugarsnaps en haricots verts met de pesto en verdeel over de borden.

  • 5
    Hak de walnoten grof en verdeel over de groente. Maak af met vlokken Parmezaanse kaas (geraspt kan natuurlijk ook)

  • Lekkere exoten ontdekken..

    Onze producten

    Avocado

    Carambola

    Citroengras

    Drinkkokosnoot

    flespompoen

    Gember

    Granaatappel

    Groene asperges

    Haricots verts

    Kokosnoot

    Kumquats

    Limoen

    Mangistan

    Mango

    Nashipeer

    Papaya

    Passiefruit

    Physalis

    Pitahaya

    Peulen

    Pomelo

    Rambutan

    Sharonfruit

    Sugarsnaps

    Vijgen

    Zoete aardappel