EXPLORE. TASTE. SHARE.

Groene-aspergesalade met erwten en feta

Groene-aspergesalade met erwten en feta

Lunchtime! Van groene asperges kunnen we geen genoeg krijgen. Vooral gegrild zijn ze heerlijk! Deze salade is ook lekker als bijgerecht bij de barbecue.

Ingrediënten

400 gram groene asperges
100 gram (gestoomde) edamame
100 gram doperwten
50 gram fetakaas
50 gram pistachenoten
Takje verse peterselie
Dressing van 1 el olijfolie, 1 el citroensap en zout/peper.

Bereidingswijze

  • 1
    Gril de asperges in een koekenpan met wat olijfolie.

  • 2
    Bestrooi met zout en peper. Wacht tot ze beetgaar en licht verkleurd zijn.

  • 3
    Kook de erwten 5 minuten in kokend water.

  • 4
    Leg de asperges op een bord en verdeel daar de edamame, erwten, feta, pistachenoten en tot slot de dressing en de verse peterselie over.

  • Lekkere exoten ontdekken..

    Onze producten

    Avocado

    Carambola

    Citroengras

    Drinkkokosnoot

    flespompoen

    Gember

    Granaatappel

    Groene asperges

    Haricots verts

    Kokosnoot

    Kumquats

    Limoen