groene-aspergesalade-erwten-feta-DS
Groene-aspergesalade met erwten en feta

Ingrediënten

400 gram groene asperges
100 gram (gestoomde) edamame
100 gram doperwten
50 gram fetakaas
50 gram pistachenoten
Takje verse peterselie
Dressing van 1 el olijfolie, 1 el citroensap en zout/peper.

Lunchtime! Van groene asperges kunnen we geen genoeg krijgen. Vooral gegrild zijn ze heerlijk! Deze salade is ook lekker als bijgerecht bij de barbecue.

Bereiding

  • 1
    Gril de asperges in een koekenpan met wat olijfolie.
  • 2
    Bestrooi met zout en peper. Wacht tot ze beetgaar en licht verkleurd zijn.
  • 3
    Kook de erwten 5 minuten in kokend water.
  • 4
    Leg de asperges op een bord en verdeel daar de edamame, erwten, feta, pistachenoten en tot slot de dressing en de verse peterselie over.
  • Andere recepten