1
Verwarm de oven voor op 200 graden.
2
Snijd de houtige onderkant van de groene asperges en snijd de overgebleven asperges in tweeën.
3
Wok de gamba’s een paar minuten in de wokpan. Pel en pers de knoflook.
4
Vet een ovenschaal in met olijfolie en de geperste knoflook. Verdeel de stukjes asperge en gamba’s over de schaal. Strooi naar smaak peper en zout erover.
5
Zet de ovenschaal 15 minuten in de oven.
6
Snijd de avocado in blokjes, zie hier hoe dit moet. Pel de knoflook en snijd fijn. Doe vervolgens de avocadoblokjes in de blender, met de knoflook en de olijfolie. Pers de halve limoen boven de blender uit en meng alles tot een sausje.
7
Snijd de mango in blokjes. Haal de ovenschaal uit de oven en verdeel de mangoblokjes en het avocadosausje over de schotel. Eet smakelijk!