1
Verwarm de oven voor op 175 graden. Zet een steelpannetje op laag vuur met kokosolie en de maple syrup. Terwijl dit staat te smelten, maal je de gemengde noten (of noten naar keuze) tot een grof kruim. Wanneer de kokosolie is gesmolten in de maple syrup, meng je dit mengsel samen met havermout, gemengde noten, speculaaskruiden en kokosrasp in een grote mengkom. Zodra alle ingrediënten goed zijn gemengd, hoef je alleen het eiwit er ong. doorheen te spatelen.
2
Pak nu een muffintray en druk hier het deeg in. Duw met je duim een holletje in het midden, zodat de randjes een beetje omhoog komen te staan. Even een tipje van ons.. Wij gebruiken een siliconen muffintray. Heb jij er eentje van metaal? Dan is het handiger om een papieren muffinvormpje in de muffintray te leggen, zodat je de cupjes er makkelijk uit kunt krijgen.
3
Bak de cups 15 minuten af in de voorverwarmde oven. Pas wanneer ze zijn afgekoeld, kun je ze vullen. En dat is stiekem het leukste stukje natuurlijk ;)