EXPLORE. TASTE. SHARE.

Gevulde pitahaya met physalis en exotisch fruit

Gevulde pitahaya met physalis en exotisch fruit

Deze fruitsalade in een pitahaya is een zomers feestje, om te zien en om te eten!

Ingrediënten

4 pitahaya’s
8 physalis
Alle exoten/fruit die je lekker vindt

Bereidingswijze

  • 1
    Snijd de pitahaya’s over de lengte, en hol ze uit. Het vruchtvlees dat je eruit schraapt, kun je eventueel ook nog gebruiken als vulling.

  • 2
    Vul de pitahaya’s nu met allerlei kleurige exoten en/of ander lekker fruit. Eetbare bloemen zijn ook hele leuke decoratie. Zo is de traditionele fruitsalade toch aardig gepimpt.

  • Lekkere exoten ontdekken..

    Onze producten

    Avocado

    Carambola

    Citroengras

    Drinkkokosnoot

    flespompoen

    Gember

    Granaatappel

    Groene asperges

    Haricots verts

    Kokosnoot

    Kumquats

    Limoen

    Mangistan

    Mango

    Nashipeer

    Papaya

    Passiefruit

    Physalis

    Pitahaya

    Peulen

    Pomelo

    Rambutan

    Sharonfruit

    Sugarsnaps

    Vijgen

    Zoete aardappel