1
Kook de eieren (naar smaak hard of zacht).
2
Snij de avocado’s doormidden en verwijder de pit. Snij de avocadohelften in met een mes, zodat er blokjes ontstaan. Zorg ervoor dat je niet door de schil heen snijdt, want die heb je straks nog nodig. Verwijder de blokjes voorzichtig met een lepel en doe ze in een kom. Bewaar de lege helften!
3
Pel en snipper de ui en voeg deze bij de avocado. Snijd de zalm in stukjes en de komkommer in plakjes en voeg dit bij de avocado.
4
Voeg de crème fraîche en het sap van een halve citroen toe. Hak de bieslook fijn en voeg dit bij de massa.
5
Breng de vulling op smaak met peper en zout en meng het voorzichtig door elkaar.Schep de vulling in de lege avocadohelften. Pel de eieren en snij in helften. Leg de eieren bij en op de gevulde avocado’s. Als je het lekker vindt, kun je nog een rode peper in stukjes snijden en toevoegen.
6
Serveer de gevulde avocado meteen.