avocado-garnalen
Garnalensalade met avocado

Ingrediënten

250 gr gekookte en gepelde jumbogarnalen
1 avocado
2 eetlepels mayonaise
2 eetlepels ketchup
2 eetlepels citroensap
1 ui
1 tomaat

Dit recept ontvingen wij van onze boer uit Chili. Deze eenvoudige salade kun je in Chili overal eten, zelfs op het strand. Deze salade is verrassend fris, vullend en vooral heel erg lekker. En heel makkelijk te maken, ook heel fijn!

Bereiding

  • 1
    Snijd de avocado open, verwijder de pit en de schil en snijd het vruchtvlees in stukken. Snijd de tomaat en ui in stukjes.
  • 2
    Wok de garnalen een paar minuten. Meng de ketchup met de mayo in een schaaltje, tot je een lichtroze saus hebt.
  • 3
    Verdeel de avocado en de garnalen over twee borden. Giet de roze saus eroverheen. Maak het geheel af met een scheutje citroensap.
  • Andere recepten