garnalencocktail-avocado
Garnalencocktail met avocado

Ingrediënten

100 gram Hollandse garnalen
1 avocado
sap van een halve limoen
30 gram veldsla
1 eetlepel mayonaise
theelepel kerriepoeder
theelepel ketchup
1 bosui, fijngesneden
peper en zout

Van PuurSuzanne: een recept voor een frisse garnalencocktail met avocado. Dit is echt een heerlijk voorgerecht voor bij het kerstdiner. Het is makkelijk en snel te maken. Hou je niet zo van garnalen? Vervang de garnalen dan door gerookte kip.

Bereiding

  • 1
    Meng de garnalen met de mayonaise, ketchup en de kerriepoeder.
  • 2
    Snijd de avocado in blokjes.
  • 3
    Meng de avocado met het sap van een halve limoen en breng het op smaak met wat peper en zout.
  • 4
    Verdeel de veldsla over de twee glazen. Verdeel daarna de avocado over de glazen, schep de garnalen eroverheen en garneer met bosui.
  • Andere recepten