EXPLORE. TASTE. SHARE.

Frisse rambutansalade met andijvie en noten

Frisse rambutansalade met andijvie en noten

Deze salade is perfect voor de herfst door de rijke smaak van de combinatie van rambutans, knapperige andijvie en de gemengde noten.

Ingrediënten

300 gram Andijvie
10 Rambutans
Handje gemengde noten
1 Citroen
Theelepel mosterd
Theelepe honing
Olie
Zout en peper

Bereidingswijze

  • 1
    Was de andijvie in koud water, snij de bladeren in stukjes en maak de andijvie droog met een centrifuge.

  • 2
    Verwijder de schil van de rambutans en haal voorzichtig de pit eruit.

  • 3
    Hak de noten in groffe stukken en knijp het sap uit de citroenen in een kom.

  • 4
    Voeg deze ingrediënten samen met de olie, mosterd, honing, peper en zout en meng dit door elkaar.

  • 5
    Schep de vruchten en noten over de andijvie en sprenkel de dressing over de salade heen.

  • 6
    Voor een extra frisse salade kun je nog een citroen uitknijpen over de salade.

  • Lekkere exoten ontdekken..

    Onze producten

    Avocado

    Carambola

    Citroengras

    Drinkkokosnoot

    flespompoen

    Gember

    Granaatappel

    Groene asperges

    Haricots verts

    Kokosnoot

    Kumquats

    Limoen

    Mangistan

    Mango

    Nashipeer

    Papaya

    Passiefruit

    Physalis

    Pitahaya

    Peulen

    Pomelo

    Rambutan

    Sharonfruit

    Sugarsnaps

    Vijgen

    Zoete aardappel