EXPLORE. TASTE. SHARE.

Exotische quinoa pudding met oranje fruit

Exotische quinoa pudding met oranje fruit

Wat een plaatje van Easy Peasy Good Good. Een warm en plantaardig ontbijt vol met exotische vruchten. Geniet van de smaakcombinatie van zoet en zuur en trakteer jezelf op een variatie aan vitamines, mineralen en vezels.

Ingrediënten:

400 ml kokosmelk (geen light)
150 gram gekleurde quinoa
1 mango
1 stukje gember (+- 10 gram)
1 tl kaneelpoeder ceylon

Topping:
Sharonfruit (kaki)
Kumquats
Physalis
Kokosrasp

In samenwerking met: Easy Peasy Good Food

Bereidingswijze

  • 1
    Spoel de quinoa eerst goed af. Gebruik daarvoor een zeef en spoel tot het water helder van kleur is.

  • 2
    Schil de mango en snij deze rondom de pit in kleine stukjes. Haal ook de schil van de gember door deze met de zijkant van een lepeltje eraf te schrapen.

  • 3
    Breng de quinoa samen met de kokosmelk, gember, kaneel en stukjes mango in een kleine steelpan met deksel aan de kook. Laat het zachtjes op laag vuur voor 10 minuten doorkoken. Roer af en toe even, zodat het één geheel wordt en de quinoa niet aanbrandt.

  • 4
    Haal de gember er weer uit en verdeel de pudding over 4 schaaltjes.

  • 5
    Garneer naar wens met de verschillende toppings. Haal de physalis besjes uit hun jasje. Was al het fruit en snij in partjes.

  • Lekkere exoten ontdekken..

    Onze producten

    Avocado

    Carambola

    Citroengras

    Drinkkokosnoot

    flespompoen

    Gember

    Granaatappel

    Groene asperges

    Haricots verts

    Kokosnoot

    Kumquats

    Limoen

    Mangistan

    Mango

    Nashipeer

    Papaya

    Passiefruit

    Physalis

    Pitahaya

    Peulen

    Pomelo

    Rambutan

    Sharonfruit

    Sugarsnaps

    Vijgen

    Zoete aardappel