1
Meng alle ingrediënten in een grote kom. Laat 30 minuten staan zodat de zaden en pitten vocht opnemen en een plakkerig laagje om zich vormen.
2
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Bekleed de bakplaat met bakpapier en leg het mengsel in het midden.
3
Leg een vel bakpapier over het mengsel. Druk aan met beide handen en verdeel gelijkmatig over de bakplaat in een rechthoekige vorm. De koek moet ongeveer ½ cm dik worden.
4
Verwijder het bovenste vel bakpapier en controleer of er geen gaten in de koek zitten. Vul deze anders op met wat van het notenmengsel van de zijkanten.
5
Bak de crackers in het midden van de oven circa 30 minuten.
6
Snij, als de plaat net uit de oven komt, in 10 gelijke stukken en laat afkoelen en uitharden.
7
Kook water in een pannetje, zet het vuur vervolgens uit en draai met een lepel het water rond. Laat het eitje er in glijden. Laat 4 minuten liggen en haal het eitje er dan uit.
8
Snij plakjes van de avocado, verdeel deze over een cracker. Leg het eitje er bovenop en bestrooi met wat peper en zout.