dinnerbowl-zoeteaardappel-granaatappel-DS
Dinnerbowl met zoete aardappel en granaatappel

Ingrediënten

1 zoete aardappel in blokjes van 2cm
75 gram zwarte boontjes (blikje)
100 gram spinazie
30 gram granaatappelpitjes
¼ komkommer, in plakjes
1/2 limoen
1 tl chilipoeder
1 tl komijn
1 tl paprikapoeder
Olijfolie
Peper en zout

Een makkelijke en gezonde maaltijd in een bowl met zoete aardappel en zwarte boontjes. Maak het af met limoensap en granaatappel. Na een lange, drukke dag kies je het liefst voor een gezond gerecht dat snel op tafel staat. Deze dinnerbowl is erg lekker en makkelijk te maken.

Bereiding

  • 1
    Maak een mengsel van de kruiden met een eetlepel olijfolie.
  • 2
    Bak de zoete aardappel met de helft van het kruidenmengsel in de pan tot het gaar is (15 minuten).
  • 3
    Laat de zwarte boontjes in een pannetje zachtjes warm worden samen met de andere helft van de kruiden.
  • 4
    Verdeel de spinazie, boontjes, komkommer en zoete aardappel over een bowl. Maak het af met het sap van de limoen en de granaatappelpitjes.
  • Andere recepten