1
Spatel de roomkaas in een kom los en meng hier de dikke yoghurt doorheen. Rasp het groene deel van de limoenschil fijn. Roer met behulp van de spatel de limoenrasp, het sap van een halve limoen, de geraspte kokos en de vanillesuiker door de roomkaas. Proef! Dit mengsel is bewust niet mierzoet.
2
Smelt een beetje boter of kokosvet in een steelpannetje. Verkruimel de volkorenkoekjes. Je kunt hiervoor een zakje gebruiken en hier met je vuist of met een theemok op slaan. Roer de koekkruimel door de gesmolten boter.
3
Schil de mango met een scherp mesje. Snijd het vruchtvlees van de mango in dikke plakken rondom de pit weg. Snijd de plakken mango in repen en vervolgens in blokjes. De ready to eat mango is rijp en lekker zoet van smaak.
4
Maak de borden op. Verdeel de koekkruim met daar bovenop de cheesecake en mango. Garneer met fijngehakte (pistache)noten of iets anders feestelijks naar keuze.